Interesting Things Blog Internet Дигитален маркетинг компания през 2021 г.

Дигитален маркетинг компания през 2021 г.

Дизайн на уебсайт на онлайн магазин компания 2021? Ако кацнете черта

67% от интернет трафика се осъществява от мобилни телефони! Не губете този трафик просто защото уебсайтът ви не е оптимизиран за мобилна употреба. Стремете се да бъдете възможно най-достъпни. Ако някой търси в мобилния си телефон, той трябва да може да получи същата информация и да се радва на страхотно изживяване, както на настолен компютър.

Отзиви и оценки: Получаването на положителни отзиви и по-високи рейтинги е от полза за вашия бизнес в местното SEO. Местните отзиви не само повишават местната репутация на вашата компания, но и водят до потенциални нови потребители. Ако погледнете местния SERP, можете да видите рейтинги и отзиви, които имат своето място в местния пакет от 3 пакета. Качеството на отзивите оказва по-голямо влияние върху местното класиране при търсене. намирам Повече ▼ информация на сайта изработка на онлайн магазин.

Като пример: Нашата достъпна SEO услуга ще тече средно 1500 $ на месец.Това може да включва; оптимизация на целевата страница, управление на съдържанието, маркери за заглавия и оптимизация на описанието и още няколко скъпоценни камъка за SEO. Междувременно евтините SEO пакети от $ 99 вероятно просто ще изпращат евтин, нецелеви трафик към вашия уеб сайт. В най-добрия случай тези евтини SEO пакети няма да Ви върнат. В най-лошия сценарий те ще оставят уебсайта ви наказан от Google, класирането ви ще отнеме огромна загуба и уебсайтът ви вероятно ще изчезне от Google. банка. Най-хубавото в него е, че ще видите резултати. Често пъти, като просто оптимизираме потребителското изживяване, можем да увеличим процента на конверсия, така че по същество вашият уебсайт получава повече поръчки от вашия съществуващ трафик. Друг важен елемент, който си струва да се спомене, е, че нямате нула наказания от Google. Когато изберете евтина SEO услуга, където ви се предлагат малки първоначални разходи, няма да видите никакви резултати, а по-скоро главоболие и празни обещания. Санкции от Google също могат да бъдат нанесени поради неизисканите им SEO тактики. Резултатите ще бъдат много по-скъпи за поправяне по-късно.

Местната SEO локализира вашия домашен бизнес, когато добавите специфична за местоположението информация в списъка с директории, като държава, регион или град. Името, адресът и телефонният ви номер на компанията, наричани също (NAP), трябва да са съвместими във всичките ви списъци с местни директории. С SEO можете да сте сигурни, че ще бъдете вписани в Google My Business, който действа като фактор за увеличаване на обхвата на вашия домашен бизнес до локални търсения. Освен това можете да получите качествени препратки и местните хора в близост ви могат лесно да ви намерят. намирам дори повече информация на уебсайта https://izrabotkanasait.eu/.