Interesting Things Blog Cleaning Bank reinigen diensten Assen Leeuwarden

Bank reinigen diensten Assen Leeuwarden

Premium meubels reinigen aanbieder Assen: Een smetteloze eerste indruk voor uw bioscoopgasten: Een dagelijks routinematig onderhoud is niet voldoende om hardnekkige vlekken te kunnen verwijderen. In veel gevallen zijn bioscoopstoelen en theaterstoelen gemaakt van zacht pluche. De vezels zijn gevoelig voor huidvet, gemorste dranken en andere vlekken. Het regelmatig laten reinigen van theaterstoelen draagt ook bij aan de levensduur van de stof. De stoelen in uw bioscoopzaal of theaterloge blijven langer mooi en zijn minder gevoelig voor slijtage. Professionele reiniging is een investering die zich altijd terugbetaalt. Zien meer details op deze website bank reinigen.

Waarom een ozonbehandeling voor de auto? Blijft het interieur van jouw auto vies ruiken? Misschien door toedoen van sigarettenrook of huisdieren? Dan kan een dieptereiniging van jouw auto interieur uitkomst bieden. Als dit niet voldoende effectief is, kun je ook nadenken over een ozonbehandeling. TNCLEAN is gespecialiseerd in het uitvoeren van ozonbehandeling voor auto interieurs in Leeuwarden. Nare geurtjes in de bekleding worden verwijdert en effectief geneutraliseerd.

TNCLEAN is dé zakelijke reinigingsspecialist voor kantoren in Nederland: Stoffen bekleding van alle soorten bureaustoelen; Stoffen bankstellen of stoelen in de wachtruimtes of wachtkamers; Stoffen meubilair in conferentie- of vergaderruimtes; Vloerbedekking en tapijten binnen kantoren en zakelijke ruimtes. Voor zakelijke opdrachtgevers reinigt TNCLEAN ook andere soorten bekleding op locatie in Nederland. Zoals trapbekleding binnen bedrijfsruimtes, matrassen en toppers binnen hotelketens en het reinigen autobekleding van bedrijfsauto’s en leasewagens.

Waarom je bankstel laten reinigen bij kattenurine? Als jouw bankstel vlekken van urine, uitwerpselen of braaksel van honden of katten heeft, is het verstandig om niét zelf aan de slag te gaan met de reiniging. De reinigingsproducten die je kunt kopen in de supermarkt, bevatten vaak chemische bestanddelen of bleekmiddel. Daardoor kun je jouw bankstel, tapijt of vloerbedekking onherstelbaar beschadigen. Gebruik ook géén stoomreiniger om urine van dieren uit de bekleding van je meubels te verwijderen. Laat de reiniging altijd over aan een ervaren reinigingsbedrijf. TNCLEAN staat voor je klaar.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van auto-, boot-, camper- of caravan interieur. Dat doen wij op locatie door heel Nederland. Door middel van een intense dieptereiniging wordt al het vuil effectief uit de bekleding gehaald. Dat geldt ook voor vieze geurtjes en schadelijke bacteriën. Het interieur van uw auto, boot, camper of caravan is weer fris en hygiënisch schoon. Ook het impregneren van interieurbekleding is mogelijk bij ons.

TNCLEAN werkt met 100% ecologische producten en innovatieve reinigingstechnieken. Voor bankstellen en meubilair, maar ook voor trapbekleding, tapijten en matrassen. Wij komen gratis op locatie in heel Nederland en bieden een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Jouw tevredenheid is belangrijk. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij gebruiken 100% ecologische producten welke veilig zijn voor jou én ons milieu. Wil jij niets missen van de laatste reinigingstips voor de bekleding van jouw meubilair? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TNCLEAN? Volg dan onze blog. Zien meer info op deze website https://tnclean.nl/.