Interesting Things Blog Lifestyle Dating sajtovi u hrvatskoj

Dating sajtovi u hrvatskoj

Dating aplikacije forum? Uzmite u obzir laganu kavu, čaj, šetnju ili piće umjesto večere: umjesto da se nađete na večeri na prvom spoju, odaberite aktivnost koja je potencijalno kraća i opuštenija poput šetnje ili kave. Na taj način, ako nakon 45 minuta shvatite da jednostavno niste kompatibilni, niste predani duljoj (i potencijalno skupoj!) večeri koja može biti neugodna i neugodna za obje strane. Ako spoj prođe dobro, možete nastaviti s koktelom ili otići do večere i nastaviti razgovor. Iako je lako dodati međuobrok ili zalogaj, teže se izvući iz večere. otkriti više info ovdje free dating hrvatska.

Nemojte se… prebrzo vezati. Zdravo je imati otvorene mogućnosti u ranim fazama spoja. Predanost bi trebala doći nakon što ste vidjeli pravi potencijal u osobi s kojom izlazite i nakon iskrenog razgovora o tome kamo oboje želite da se stvari odvijaju. Odmorite se od spojeva kada je to potrebno. Vrlo je važno imati ravnotežu u svim područjima svog života. Ako to zahtijevaju posao ili osobne okolnosti, odmor od ‘izlaganja’ može biti najbolja stvar koju možete učiniti. To što se tanko rastežete ne čini uslugu vama ili bilo kojem od vaših spojeva.

Mnogi od nas imaju opsežne popise preduvjeta prije nego što uopće razmišljaju o odlasku na prvi spoj. Možda želite nekoga tko je potpuno sličan vama, bilo da se radi o interesima, vjeri ili podrijetlu. Možda ne gledate dvaput na ljude koji imaju određenu povijest spojeva, imaju više od određene dobi ili posjeduju mačku (jer ste više pas). Iako su zajedničke vrijednosti ključne, a kompatibilnost je često određena sličnostima, pokušajte upoznati nekoga prije nego što napravite pretpostavke na temelju svojih preduvjeta. Jedini “preduvjeti” koji su vam potrebni su vaše vrijednosti o kojima se ne može pregovarati, poput ljubaznosti, poštenja i humora. Inače, svoja mišljenja temeljite na tome kako se osjećate, a ne na kontrolnoj listi. Obratite pažnju na osobu ispred sebe i pokušajte ne projicirati narativ ili pridavati značenje osobinama prije nego što uopće upoznate osobu. Postavljajte pitanja i iskreno vodite računa o tome zašto je netko takav kakav jest prije nego odlučite je li za vas ili ne.

Svrha odlaska na spojeve, razgovora s novim ljudima i otvaranja za upoznavanje nekog novog nije hraniti svoj ego, potvrditi nesigurnost ili što prije pronaći srodnu dušu. Svrha je prikupiti informacije koje će vas približiti sretnom, ispunjenom životu i usput se dobro zabaviti. Zaključak: Trebalo bi biti zabavno upoznati nove ljude, bez obzira slijedi li drugi spoj ili ne. Ako nije, odmorite se od spoja kako biste razmislili o tome što stvarno tražite u svom životu za spojeve.

Budući da može biti vrlo izazovno ispitati se na ovaj način, toplo preporučam suradnju s trenerom za izlaske. Nepristrana treća strana ne samo da vam može pomoći da identificirate koja je vaša trenutna prtljaga i zašto se još uvijek borite s njom, već vam može ponuditi i jasan savjet o tome što trebate učiniti da biste je prešli. Kada mi dođu novi klijenti nesigurni zašto slučajno sabotiraju svoje šanse za spojeve, često mogu odmah reći koja im se prtljaga nalazi na putu. Nakon što ste spremni stvarno dobro pogledati svoja destruktivna uvjerenja i misaone obrasce, možete ih početi zamjenjivati ​​zdravijim i pozitivnijim alternativama koje će vas učiniti privlačnijim, emocionalno snažnijim i poželjnijim partnerom.

Jedan od razloga zašto se mnogi samci bore da pronađu trajnu ljubav je taj što imaju ono što se zove “loš birač”. Nastavljaju juriti za istom vrstom osobe – recimo, lošim dečkom sa strahom od obveze, lijepom, ali plitkom ženom koja traži samo njihov novac, ili kontrolirajućim muškarcem kojeg smatraju brižnim i zaštitničkim. Onda se pitaju zašto se čini da sve njihove veze završavaju na isti način. Ako ste imali deja vu u spojevima – i to ne na dobar način – vjerojatno je dobra ideja protresti stvari i izaći iz svoje zone udobnosti. Točnije, dopuštanje da vam netko drugi pronađe spoj može vas spriječiti da postanete plijen istim starim otrovnim navikama.