Interesting Things Blog Relationships Dating site u hrvatskoj 2022

Dating site u hrvatskoj 2022

Dating hrvatska 2022? Tretirajte svaki datum kao da je poseban: U redu, znamo. Neće svaki spoj uključivati ​​iskre i vatromet. Ponekad je jednostavno dosadno ili ono što ste mislili da će biti sjajan meč ispadne potpuni sukob. Ali važno je zapamtiti da je svaki spoj bez obzira na ishod prilika za rast. Na kraju krajeva, uspostavljate vezu s drugim čovjekom i uvijek postoji nešto za naučiti i nešto za podijeliti. Budite znatiželjni, postavljajte pitanja, pronađite kvalitete kod te osobe koje ćete cijeniti, a nakon svakog spoja čak i gluposti. Odvojite trenutak da prepoznate kako iskustvo doprinosi vašem samorastu. vidjeti dodatni info oko free dating hrvatska.

Nemojte… uzimati nekoga drugog zdravo za gotovo! Kao i vi, druga osoba pokušava izlaziti u teškim trenucima i ne želi da joj se vrijeme gubi, stoga budite pažljivi. Ako vam nešto nije u redu, budite iskreni i dajte priliku da oboje krenete dalje. Postavite zdrave granice. Oni koji osjećaju da daju više nego što primaju u spojevima i vezama, mogu imati poteškoća s postavljanjem zdravih granica. Moglo bi biti vrijeme da prvo poradite na sebi. Dostupna je mnoga pomoć, poput usluge Made My Date ‘Obuka za izlaske’, za postavljanje granica i pružanje alata koji će vam pomoći da poboljšate svoje izlaske.

Čim je nastupila naredba o ostanku kod kuće, igra za spojeve se promijenila. Možda ste umorni od Zoom-date ili možda sada odlučujete s kim ćete izlaziti na temelju statusa cijepljenja. Međutim, ono što se događa u svijetu ne mora štetiti vašem ljubavnom životu. Zapravo, moglo bi čak biti i korisno. Na primjer, spoj tijekom pandemije značio je da se prvo usredotočite na emocionalnu vezu, budući da fizička povezanost i uzbuđenje u vezi s novom vezom nisu mogući. Morate znati tko je netko bez trošenja vremena i energije na stvarne spojeve. Naučili ste graditi sporije veze (plus, to je više predigre, znate?) i ostanak kod kuće postao je prilika da upoznate druge ljude s manje ometanja. Protekle dvije godine promijenile su nas na mnogo načina, a način na koji izlazite (i dajete prednost onome što želite) može biti jedan od njih. Ponovno procijenite što tražite i kako želite izlaziti na spoj na temelju lekcija koje ste naučili.

Izlasci bi trebali biti u tome da pronađete ono što želite, a ne da postanete ono što netko drugi želi. Nekima ćete se svidjeti, a nekima neće. Želi li netko nastaviti vezu ili drugi spoj s vama ili ne, nema veze s time koliko ste simpatični, ali to ima veze s kompatibilnošću. I mislim da se svi možemo složiti da postoji mnogo ljudi s kojima ne bismo imali ništa protiv da smo nekompatibilni. Dajte prioritet onome što želite od partnera tako što ćete napraviti popis kvaliteta ili vrijednosti o kojima se ne može pregovarati o kojima želite i spriječite sebe da se uhvatite u to kakva bi veza ili osoba mogla biti. Umjesto toga, zapitajte se uživate li istinski u svakoj osobi s kojom razgovarate i zaslužuje li vas ili ne.

Budući da može biti vrlo izazovno ispitati se na ovaj način, toplo preporučam suradnju s trenerom za izlaske. Nepristrana treća strana ne samo da vam može pomoći da identificirate koja je vaša trenutna prtljaga i zašto se još uvijek borite s njom, već vam može ponuditi i jasan savjet o tome što trebate učiniti da biste je prešli. Kada mi dođu novi klijenti nesigurni zašto slučajno sabotiraju svoje šanse za spojeve, često mogu odmah reći koja im se prtljaga nalazi na putu. Nakon što ste spremni stvarno dobro pogledati svoja destruktivna uvjerenja i misaone obrasce, možete ih početi zamjenjivati ​​zdravijim i pozitivnijim alternativama koje će vas učiniti privlačnijim, emocionalno snažnijim i poželjnijim partnerom.

Jedan od razloga zašto se mnogi samci bore da pronađu trajnu ljubav je taj što imaju ono što se zove “loš birač”. Nastavljaju juriti za istom vrstom osobe – recimo, lošim dečkom sa strahom od obveze, lijepom, ali plitkom ženom koja traži samo njihov novac, ili kontrolirajućim muškarcem kojeg smatraju brižnim i zaštitničkim. Onda se pitaju zašto se čini da sve njihove veze završavaju na isti način. Ako ste imali deja vu u spojevima – i to ne na dobar način – vjerojatno je dobra ideja protresti stvari i izaći iz svoje zone udobnosti. Točnije, dopuštanje da vam netko drugi pronađe spoj može vas spriječiti da postanete plijen istim starim otrovnim navikama.